мнения…

Най-важно за нас от Сдружение Планини и хора, ще бъде вашето мнение! Публикувайте смело всякакви коментари за въжената градинахареса ли ви използването на естествени материали и същевременно чувствахте ли се достатъчно в безопасност? За парка – от какво още има нужда долу на земята, за да се чувствате удобно докато гледате, чакате или прсто почивате на ниско? За нашите курсове – харесаха ли ви и искате ли да участвате отново? Какво мислят децата ви и ще ни доведат ли своите приятели? Инструкторите ни симпатични ли ви бяха, а дали са и достатъчно компетентни? Разбира се ще правим много промени и по сайта – така че помагайте! Пишете и за нещата, които са ви били трудни или пък много лесни. Сигурно е имало и най-хубав момент или пък най-голямо предизвикателство…

За нас е интересно да разберем и как ни намерихте, как стигнахте до нас в Дендрариума. Какви впечатления оставихме у вас с нашето посрещане, инструкции и подкрепа по време на вашето лично приключение или екипно приключение в наша програма за team building?

Ние вярваме, че за да станем добри е нужно да чуваме похвали за нещата, които правим добре, за да можем да продължим да ги правим такива, но също така искаме и коментари за това какво да променим, така че на вас да ви хареса повече. Ще се опитваме и да ви отговаряме, така че да знаете и какво е  нашето мнение по коментираните въпроси.

28 comments to мнения…

 • ели

  Поздравления за въжената градина и стената за катерене! Мой приятел е бил в събота на Дендрариума и каза, че е имало страшно много народ. Обаче съм сигурна, че в делнични дни не е така, защото Витоша по принцип се пълни събота и неделя. Би било чудесна идея да се свържете с повече училища,които да организират зелени горски училища при вас и из планината изобщо. В 73 СОУ имаше такава инициатива и на децата им беше много интересно. Вмесо да отиват на хотел в друго населено място, софиянчетата преспокойно биха могли да си изкарат зеленото училище на Витоша, като си спят вкъщи. Това е тяхната планина, те трябва да се научат да я ценят богатството й още от малки, защото иначе може и изобщо да не разберат, че тая красота я има под носа им. Наскоро три 16-годишни момчета от квартала за първи път(!) се качиха на Черни връх(тръгнаха с голямо самочувствие и с лоши обувки и се върнаха суперскапани, естествено).

 • Ivaylo

  Благодаря за мнението! Напълно съм съгласен с вас за зелените училища. Ние наистина искаме да развиваме тази сфера от дейността ни с приоритет. Вече се случиха и първите ни “Горски училища”, както може да видите и снимки в галерията… От началото на учебната година пък, смятаме да се фокусирам върху съботно-неделни програми за ученици.

 • Svetlana

  Чудесен екип от млади хора с подход,които са си намерили призванието.Моите адмирации!СТРАХОТНИ СТЕ!

 • Ани и Спас

  Много приятно място, което препоръчваме на всеки да посети! Инструкторите ни бяха мннноооого симпатични и много компетентни. На всеки посетител, обръщат необходимото внимание. Страхотно разтоварване и висок адреналин!

 • ELISAVETA

  Чудесна идея! Синът ми страшно се въодушеви и за предлаганите програми за горско училище. Смятам в най-скоро време да го запиша – убедена съм, че ще остане доволен. С голяма благодарност оставам към Десислава Ангелова – вече не го е страх от високото…
  Желая на целия Ви екип успехи!

 • ЛЮДМИЛА

  ПОЗДРАВЛЕНИЯ МЛАДИ ХОРА!МНОГО СТЕ ГОТИНИ И СИНЪТ МИ ЙОАН НА 10г. И ПЛЕМЕННИКА МИ БОБИ НА 8г. СА ВЪВ ВЪЗТОРГ ОТ ВАС!БЛАГОДАРЯ ВИ ! БЯХМЕ ВЪВ ВАШИЯ ПАРК НА ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВАТА ВЧЕРА /22.08.2010/ И ДЕЦАТА БЯХА МНОГО ЩАСТЛИВИ И ЗАРЕДЕНИ С МНОГО ПОЛОЖИТЕЛНА ЕНЕРГИЯ!ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО КЪСМЕТ!

 • Деси

  Много благодаря за написаното:)
  Когато имате време, може да се включите в някое от организираните от нас, “Горски училища”.
  Така, приключенията ще продължат.
  До скоро.

 • ХРИСТО

  С благодарност на тренера бате Иво и кака Деси! Горското училище е най-невероятното училище на света!
  БЛАГОДАРЯ ВИ!
  С ОБИЧ: ХРИСТО, 8 Г.

 • Ivaylo

  Ние ти благодарим, Христо! Защото си най-смелия осемгодишен мъж, който малко го беше страх в началото, но после изкатери скалите на Комините, качи се на Черни Връх, на Боянския водопад, изяде повече малини от рекорда на Тренера (половин килограм!!!) и не се отказа и продължи да търсиш всички налични сили из “джебите си”, за да отвърнеш на предизвикателството на въжената градина.
  Много усмивки от нас и до скоро :)
  Тренера и Деси

 • ХРИСТО

  Здравейте отново!
  Въпреки натоварената ви програма се надяваме да получим снимките от горското училище през месец август 2010 г.
  Дали това е възможно?
  Христо и майка му

 • Ivaylo

  Христо, пратете ми нов имейл, защото вече пращам над десет пъти снимкте на elisa-slavcheva@abv.bg и системата го отхвърля! Най-добре ще бъде да ми дадете мейл в gmail. Мерси!

 • admin

  Направих някои промени в начина, по който се изобразяват снимките в сайта на Въжения парк. Надявам се това да допадне на посетителите, а също така на Деси и Ивайло.
  Поздрави!

 • Илиян

  Призив към посетителите на Дендрариума – пазете чисто, не си изхвърляйте отпадъците до коша за боклук а в него.

 • Краси

  Преди около месец посетихме Парка на предизвикателствата и си прекарахме чудесно. Особено малкия на 4г. Страхотно място е и го препоръчвам на всички.
  Забелязвам с огорчение, че района на Дендрариума прогресивно се превръща в сметище. Вчера следобяд се разходихме и имаше купчини с отпадъци около кошовете. Ако няма място в тях, толкова ли е трудно да се натоварят отпадъците, да се свалият в града и там да се изхвърлят. Много по-лесно ще достигнат до местоназначението си отколкото от планината.

 • Марги

  Посетихме парка този уикенд. И ние, и децата останахме очаровани. Пак ще дойдем! И ще си доведем и приятели :-)

 • Вяра

  Здравейте,

  Вчера разбрах за съществуването на парка и бих искала да попитам дали работи и през октомври, тоест този месец, тази седмица…:)
  Благодаря предварително

 • Ivaylo

  Здравейте!
  Благодаря,за интереса към нас през хладния октомври. Ще ви зарадвам, защото сме решили през този сезон да работим и през студените месеци, разбира се само през топлите почивни дни, или ако се организирате като група и ни се обадите предварително. Уикендите, през които сме решили да работим ще ги обявяваме предварително на сайта ни, така че преглеждайте го редовно :) Ако в планината стане прекалено студено за катерене, можете да посещавате въжената градина “Тортуга” или Коколандия.

 • Здравейте,
  вчера, денят след тежките избори, на въжената градина се забавляваха деца от 105 СОУ “Атанас Далчев”. Те направиха лека разходка около “Златните мостове” и след това приключенстваха на воля по въжените мостове.
  Направи ми впечатление, колко много други организирани групи имаше в района на Дендрариума. Качили се просто на разходка, пикник и игра.
  Поздравления към всички учители приели предизвикателството да заведат учениците си на планина и да оползотворят този неучебен ден, по този начин.

 • Кристина

  Благодаря за поздравленията, Деси!
  Наистина вчера на Витоша и особено в района на Дендрариума се бяхме изсипали 4 автобуса от нашето 105 училище. Прекарахме прекрасно, това е най-хубавата ни и успешна екскурзия. Искаме да благодарим на Деси, Йоана и Тренера за невероятното преживяване, незабравимите емоции и най-вече за техния професионализъм и отношението им към децата! Успяха да очароват всички и да ни заразят с техния ентусиазъм!
  Изщраках няколкостотин снимки, чак ми свърши батерията на фотоапарата :-) Най-интересните ще споделя, надявам се, скоро.

 • И аз благодаря, Кристина,
  за нас бе истинско удоволствие. Ще ви чакаме за нови подвизи. До скоро и поздрави на всички.

 • Жени

  Страхотни сте!:))) Истински професионалист! Благодаря!:))))))

 • Ivaylo

  И ние благодарим на вас – студентите от НБУ за свежото начало на съботния ни работен ден :) Ще се радваме ако видим и снимки от този ден.

 • лили

  Преди много време мисля ,че и аз бях там и останах много доволна.Интересно ми е дали се плаща?

 • Деси

  Здравейте, Лили,
  Благодаря ви, че сте харесали нашите усилия, да изградим тази въжена градина. За да можем да радваме повече хора, използването на въжените съоръжения става с определен вид екипировка, бърз инструктаж и цялото внимание на инструкторите. За да сме сигурни, че всико е максимално безопасно за ползване, всяка седмица се прави оглед на съоръженията и екипировката. Когато е необходимо нещата се подменят.
  Та поради всички тези причини се налага и заплащането за използване на въжената градина.На заглавната страница на сайта са написани цените. Надяваме се скоро да ни посетите отново.
  До скоро и слънчеви дни!

 • Много искам да посетим с внучката това прекрасно място. Дайте ми разяснение как да стигнем до там.

 • Мария

  Здравейте,

  днес беше последният ден от горското училище на дъщеря ми и тя цяла вечер ме убеждава как утре задължително трябва да отидем на въжената градина. Защото Деси не е била с тях последните два дни и просто иска малко да я види :-) Криси е безвъзвратно влюбена в Деси, Йоана и Иво.И вече правим сметки за ски училището през зимата. Но преди това задължително ще се видим пак на въжената градина.
  Едно голямо Благодаря от нас!

 • Ivaylo

  Ехооо,
  големи усмивки предизвикахте с тези думи. Голямо БЛАГОДАРЯ за коментара и …до скоро :)
  Деси и Тренера

 • Стефи

  Сърдечно благодаря от името на Димана и Дани за незабравимите приключения в последната седмица на август. Научиха много за гората и животните и продължават да играят на горско училище. Дани вече не позволява да убиваме дори комари, за да не сме като хората, които изтребили рисовете в България. До скоро и всичко добро на всички ви – Деси, Йоана, Алекс и Иво!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>