„Еднодневно приключение на Витоша” с училище „Дорис Тенеди”

„Еднодневно приключение на Витоша” с  училище „Дорис Тенеди”

Тази седмица децата от 3а, 3б, 4а и 4б класове , се впуснаха в лабиринта на приключения, които екипа на Сдружение „Планини и хора” бе забъркал с много желание и нетърпение. :)

Във вторник приключенстваха 3а и 3б, а в четвъртък 4а и 4б класове. Единият ден ни дари със слънчеви усмивки, а другият със свъсени облаци и студен северен вятър. Това не попречи да се забавляваме на воля и да преминаваме атрактивните предизвикателства.

Децата се разделиха на две групи и пред едните се откри пътя на въжените препятствия в „Парк на предизвикателствата” Дендрариум, а другите поеха по интригуващия път на екипните игри. Много е трудно, когато си на тази крехка възраст да изградиш стратегия за разрешаване на заплетена ситуация, трудно е и да дадеш идея, когато никой не ти обръща внимание, още по-трудно е да споделиш преживяното и да кажеш „Аз, мога да помогна  повече, за да постигнем успех”.

Благодаря на децата, че се впуснаха в това приключение, заедно с нас. Благодаря им за желанието  да учат докато играят, за доверието да споделят преживяното и за усмихнатата емоцията от това да предизвикат себе си. :)

…..на госпожите, които придружаваха децата и ги предразположиха да се справят с трудните задачи по своя си начин.

….и на екипа без, който това приключение нямаше да е такова, каквото беше: Алекс, Ида, Ива,Люси и Вено! :)

До скоро! :)

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>