Организирано приключение за деца и младежи...

Фондация “Мисия без Граници” и Сдружение „Планини и хора” подариха на 50-те деца от двете ДДЛРГ (Дом за деца лишени от родителски грижи) от с. Разлив и гр. Роман един незабравим ден сред красотата на планина Витоша и Дендрариума. Заедно с вкусната храна приготвена на открито, децата и младежите имаха възможност да посетят въжения ни парк.

Посетителите ни бяха на възраст от 6 до 18 години и с много малко изключения, децата и младежите се насладиха на предизвикателствата отправени им от Деси, Тренера и Йоана :)

Малките приключенци 6-8год., се справяха с известни трудности, но помощта никога не закъсняваше в лицето на Йоана, която трябва да получи специални аплодисменти, че успя да въведе ред сред напиращите желаещи да усетят удоволствията на малкия въжен кръг. Също така специални адмирации за спокойствието и усмивките от всички възпитатели и друг вид, придружаващи процесията :)

На свой ред на големия кръг, Тренерът даваше всичко от себе си, за да успокои духовете, че време ще има за всички желаещи да се пострахуват нависоко.

Истински фурор сред по-големите смелчаци предизвика последният въжен елемент. Комбинацията от скок и тролей от 8м височина, осигуриха високия адреналин за всички осмелили се да спазят правилата, за да могат да стигнат до там ;)

Остана и съвсем малко време за стената за катерене, но си обещахме взаимно, че следващият път тя ще бъде с предимство, пред другите изненади.

Искаме да благодарим на фондация „Мисия без граници”, за чудесната идея и организирането на посещението на децата и младежите.

Благодарим на директорите на двете ДДЛРГ, натоварили се с цялата отговорност за безопасността на поверените им деца и младежи; на готините и спокойни възпитатели, които не жалеха усилия, за да помагат с каквото могат.

И не на последно място, благодарим, а на първо даже – на всички широко усмихнати и доволни малки, големи и още по-големи приключенци :) Снимки от събитието може да видите в галерията.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>