Team building

Нещо гръмко – teambuilding и нещо познато – приключение.

Тийм билдинг програмите могат да бъдат приключение, а ние знаем как да го направим. Защото това е, което правим най-добре: приключения.

Нашите тимбилдинг програми с марката Тренелариум се изпълняват от лицензиран туроператор. За информация посетете http://teambuilding.trenelarium.com/

За нас не е ново да изпълняваме „изключително трудно” организирани програми, които да стоплят сърцето и възвисят духа ;)

Ние няма да ви учим: що е това тимбилдинг. Тук няма да откриете и стандартни програми.

Защото нашите програми могат да се реализират на всяко място, могат да бъдат много конкретни за нуждите на клиентите ни, но могат да бъдат и достатъчно пълни с всякакви предизвикателства. Могат да постигат изключителни цели за просперитета на дадена компания, но могат и да облагородят измъчената човешка душа :)

Нашият “дом” е Витоша и Дендрариума, но ние обичаме да бъдем на различни места и се радваме да пътуваме. А когато не разполагаме с необходимия инструментариум за някое конкретно предизвикателство, ние си партнираме с професионалисти, превърнали предизвикателството и приключението в начин на живот.

И за да разберете, какво може да направим за вас,  обадете се и ни разкажете от какво се нуждае вашата компания. Ние ще изготвим за вас конкретно предложение и ако то отговаря на вашите изисквания – voilà :) , ще се радваме да го реализираме заедно.

2 comments to Team building

  • Aleksandra

    Kolko e cenata na chovek za spuskane s Rafting po struma, za golqma grupa nad 100 choveka?

  • Деси

    Здравейте,
    можете да ни изпратите запитване на e-mail адресите, посочени в страницата “Контакти”. Ще се радвам, ако сме ви от полза дори и с информация за фирмите, които организират подобни мероприятия.
    До скоро.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>