Летен лагер „Горящи стъпки“

Летен лагер „Горящи стъпки“

…И имало преди седмица лагер на Мальовица…:)

В петък 11.07.2014г. успешно приключи програмата ни „Горящи стъпки“. Снимките вече са качени в страницата ни „Галерия“ и всеки, който има желание може да ги разгледа.

Какво правихме ли?

Карахме колела два дни. Първия загряхме с едни 10км. Баир! :) През втория ден се отдадохме на красотата на „Лакатишка Рила“. По хоризонтален път IMG_4954изминахме с колелата около 35-40км. Разбира се това е отиване и връщане. :)

На третия ден понеже не се чувствахме никак изморени, взехме групово решение да пробваме да изкачим вр. Мальовица. Петима стигнаха до Еленино езеро, а двама успяха да стигнат до върха. Четвъртия ден го посветихме на ориентиране, екипни “задачки-закачки” и голямото губене. Природата и обилните дъждове са дали всичко от себе си, за да прикрият идеално горските пътеки и лекото разконцентриране от катрата доведе до мащабно загубване или почти такова. :)

След няколко часово ходене по Мальовишка река, все пак се намерихме, че даже ни остана време и за последната групова изненада. Децата се справиха с всичките им предоставени предизвикателства абсолютно смело и успешно.

Последния ден се наложи да транспортираме едни яйца от изчезващ вид на една отдалечена планета и им трябваха опаковки, които да издържат цялото това пътешествие. Едната опаковка не издържа и се разпадна на съставните си части, а пък в другата имаше  само леки пукнатини на другото яйце, но…..това е дълга игра, с дълга история. :)

И преди да се приберем в София решихме да си доставим истинско удоволствие на минералния басейн в Балчин бани. Голям кеф!

Голямо благодаря за изминалите приключения на Алек, Сашо, Калин, Дани, Вики, Ида и на мен, защото седмицата премина  наистина „Горящо“! :)

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>