Екстремен Тийм Билдинг

Екстремен Тийм Билдинг

Привет,

Запазваме си традицията, когато се случи нещо впечатляващо, веднага да го опишем в секцията „Новини“ :)

Този път впечатляващата случка е екстремната програма за провеждане на тийм билдинг, която се организира съвместно от три екипа: ние – „Сдружение IMG_2800Планини и хора“, фондация „Същност“ и „Къщата за книги и приключения“!

Поръчителите на това изживяване са Тавекс ЕООД.

Програмата е подготвена да се случи в четири дни. Два дена посветени на рафтинг приключения и два дена –  на високо емоционални въжени елементи.

Времето, както знаете, също е в състояние на непрекъсната динамика и предложи доста екстремни условия за провеждането на първата част от програмата. За рафтинг деня ще очакваме коментари от самите участници. Ясно е само едно, че се изисква истинска смелост да влезеш в лодката и да се спуснеш по „долното трасе“- разклона на с. Ощава до гр. Кресна. Това трасе се налага да бъде използвано поради факта, че течението и нивото на реката е няколко пъти над обичайното за този сезон и това води до невъзможност да се използва най- екстремните участъци от гр. Симитли до разклона със с. Ощава. Алтернативното трасе е с дължина от около 10км. В района на гр. Кресна се преминават 3км. по реката, които са особено впечатляващи. Ще очакваме снимки и коментари за речното приключение.

Денят с въжените елементи също предложи максимум адреналин на участниците.  За провеждането на програмата, нашият екип избра района на х. Бодрост. Тя се намира над Благоевград в близост до местността Картала, местност известна с най-дългата си писта в България – 4км. :)

Невероятните рилски гори ни предложиха точно това, което ни е необходимо за една екстремна програма, а именно – високи букови дървета. :)

Докато събитието се случваше, времето реши да изпита до краен предел силата на духа на участниците. Пороен дъжд следваше по петите хората и усложняваше и без това трудните предизвикателства. Емоцията и желанието на участниците от екипа на Тавекс, обаче бяха несломими.  Пример за това са снимките, които можете да видите на страницата „Галерия, Тавекс“.

Водещите от фонадция „Същност“ насочваха участниците към практическото приложение на преживения и осъзнат опит от предизвикателствата и същевременно насърчаваха отговорността на отделния човек към собствения му живот.

Предстои да ви разкажем за втората част от екстремната програма на Тавекс, а до тогава – поздрави от всички нас, за всички вас! :)

 

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>