Зимата на Витоша или нови идеи...

През зимния сезон и двамата с Деси сме почти всеки ден на Витоша. Тя е там по служба :) – учи децата да карат ски, а аз защото имам свободно време и обичам да го прекарвам в планината. Докато карам ски или ходя нагоре, не спирам да мисля за наближаващия сезон в нашия Парк на предизвикателствата. Какво ново да направим в Дендрариума през идващия сезон, за да ви изненадаме?

Хрумна ми обаче, че вместо да разчитаме само на собствени идеи, можем да поискаме съвет.  Всъщност много ще се радваме, ако споделите с нас, какво ви хареса най-много през миналата година.

Ние имаме желание да направим много нови неща през следващия сезон, но искаме и да запазим най-доброто от нещата досега.

И ще ни направите истински щастливи, ако коментирате под този текст. Дори само, за да ни покажете, че  не сте ни забравили :)

Деси и Тренера

2 comments to Зимата на Витоша или нови идеи…

  • Аз съм много впечатлена от отношението на Тренера към сина ми (на 3.5 г. тогава), който се страхуваше да се качи на малкото въжено кръгче. Иво се отнасяше страшно търпеливо и мило с него. “Зеленото училище” за по-големите също ни хареса, но не успяхме да съберем достатъчно голяма група и не се получичи съвсем пълноценна програма, а и времето беше срещу нас. Надявам се тази година да се срещнем отново!

  • Elisaveta

    Изкачването на Комините през изминалото лято беше вълнуващо преживяване за синът ми Христо. Преодоля страхът си, а по-късно – в училище написа страхотен доклад за това си приключение! Още помни за брането и яденето на горски малини, качването на Черни връх и вкусния саморъчно приготвен обяд край Боянския водопад…
    Съжаляваме само, че поради заболяване не успяхме да се включим в скиучилището Ви, но сега сме готови за нови приключения през априлската ваканция!
    Не сте забравени!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>