Еднодневно приключение на Витоша

Програма за еднодневно приключение за организирани групи деца или възрастни

За кого е:

Тази програма е разработена за хора без значение възрастта им , решили да разнообразят ежедневието си или празника си с нещо различно.  Поводът може да е рожден ден, корпоративно събитие или просто така, за всеки случай :)

Какво е:

Програмата  включва разнообразни  приключения на планина или край язовир Искър; посещение на въжена градина, катерене по изкуствена стена или истински скали, туристически поход, ветроходство, фотосафари в ловно стопанство „Авала“, езда на коне,велопоходи,  разнообразни игрови ситуации или заплетени приключенски казуси.

Приготвяне на обяд на открито, като продуктите се осигуряват от участниците.

Къде:

На планина Витоша или Рила, също на  язовир Искър. Това предложение може да бъде осъществено почти навсякъде, по желание на клиентите, стига да е в рамките на един ден :)

Логистика:

На разположение за случване на програмата има организиран транспорт, който взима участниците от предварително обявено място, трансппортира ги до мястото на провеждане на програмата и ги връща обратно.

 

 

 

2 comments to Еднодневно приключение за организирани групи

 • Здравейте,
  Изключително приятни и забавни програми предлагате за децата от столицата.
  Ние сме от частно училище Орфей и ще организираме на територията на училището летен градски лагер. За целта искаме да се възползваме от Вашите еднодневни или двудневни програми във Витоша или Борисовата градина. Бихте ли ни изпратили програмата, свободни дни за мес. юни, транспорт и брой деца за осъществяване на програмите. Децата проявяват желание към природата и животните, така че очакваме Вашите предложения за всякакви образователни и забавни програми.
  Благодаря Ви предварително и Успех!
  Димитрова- мениджър на частно учимище Орфей
  0888410884

  Ние се намираме:
  Адрес:
  В сградата на 121 СОУ “Георги Измирлиев”,ет. 4
  СОФИЯ, 1404
  ж.к. “Гоце Делчев”
  ул. “Георги Измирлиев” № 24
  orfei.net

 • Здравейте,
  пиша ви от франкофонска детска градина Малките Принцове, намираща се в Драгалевци.
  Бихме искали да организираме посещение на децата от детската градина на въжената градина(14 деца на възраст от 3 до 6 г.) в седмицата от 29.10 до 02.11.
  Моля да се свържете с мен за допълнителни уточнения и подробности.

  0884 133 580.

  Поздрави хубав ден!

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>